Όλα για το ριζότο παντζάρι με χοιρινό φιλέτο

//Όλα για το ριζότο παντζάρι με χοιρινό φιλέτο

Όλα για το ριζότο παντζάρι με χοιρινό φιλέτο

Ναπολιτάνοι και Μιλανέζοι διεκδικούν την «πατρότητά” του. Οι Λαρισαίοι όμως ξέρουν που μπορούν να το απολαύσουν.

Το ριζότο γεννήθηκε στη Νάπολη της Ιταλίας. Αυτή η μαρτυρία, μαζί με μία καλή δόση προσέγγισης και κάποια υπερβολή (δύο τυπικά χαρακτηριστικά των Ναπολιτάνων) εμπεριέχει κάποια ίχνη αλήθειας. Δεν ανακάλυψαν, βέβαια, οι Ναπολιτάνοι το ρύζι. Το έφεραν μέχρι αυτούς οι Ισπανοί.

Ριζότο παντζάρι με χοιρινό φιλέτο - Ελιά και Κάπαρη

Το «μαγείρεμα σε ριζότο” είναι μία ιταλική τεχνική που μπορείτε να βρείτε στην Ελιά και Κάπαρη!

Ελιά και Κάπαρη
Ελιά και Κάπαρη

Ιδιαίτερα, το ριζότο παντζάρι με χοιρινό φιλέτο σχάρας θα σας συναρπάσει με τη γεύση του και το χρώμα του!

Σύντομα θα σας παρουσιάσουμε κι άλλα πιάτα από το μενού μας. Έως τότε σας περιμένουμε στη Φιλελλήνων 62, στο Φρούριο Λάρισας!

2018-01-17T00:43:27+00:00